Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räknar min död

Räknar dagarna..
Räknar nätterna..
Räknar dom dagar det är sol..
Räknar dom dagar då de är regn
Räknar dagarna i väntan på att dödens kungarike en dag ska komma och befria mig..
Platsen som är säker och trygg från all ondska
till skilnad från livet..
Om man nu kan kalla detta för ett liv




Fri vers av heavymetalunge
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-09-23 17:37



Bookmark and Share


  Neal
så svart, men så bra !
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge