Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som sand

Jag kommer ensam
till min strand
Och bär i handen ditt halsband

Halsbandet är av många ord
De gjorde mig så mycket ont

de prasslar kallt
de prasslar tomt
att ha dem kvar
det vore dumt

Jag värmer gåvan
i min hand
Och lägger ner vid vattenkant

De ord som gjorde mycket ont
Försvinner om en liten stund

de prasslar kallt
de prasslar - tomt...
att ha dem kvar
det vore dumt




Fri vers av Marina Eugenia
Läst 818 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-23 21:38



Bookmark and Share


  stefan.g
En text där jag funderar över känslor som verkar hållas tillbaka, nämnas men inte kännas. Funderar är vad man just gör över en text som bär på så mycket mer. Tack för läsningen!
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Marina Eugenia
Marina Eugenia