Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland dom levande

 

 

Kom hit med dina brutna vingar

kom med dom  som du är

som du vill

bara du kommer

kom när det är vår

kom när det är höst

kom gärna om vintern

o dansa med mig om sommaren

Skratta som bara du kan

le som det var första gången

och andra !

bry dig inte om vad dom säger

vi bygger en egen hemlig

värld

bara med stjärnorna 

ska man kunna navigera sig dit

 

in i mystiken


bortom sans o mening

bara för kicken

bara för lyckan

bara för vänskap o kärlek

inga pengar

ingen politik

inga baktankar om flydda dar

bara nu

det fina att bara vara

i stunden

bland dom levande ! 

 

 

 




Fri vers av Neal
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-09-23 22:42



Bookmark and Share


  Marta
Okej, måste kommentera denna också. :)

Stundom klyschig. Absolut. Ibland lite babblig och tveklöst banal

men;

den går att läsa på två sätt, både ur förälskelseperspektiv och tros/mystikmässigt. Vilket är väldigt fint, man blir förvirrad och det är underbart. Som om du utmanövrerat en lite, det är utmanande och skoj att läsa.

Hade det inte varit för den lilla känslan av fjortonårspoesi som dyker upp på ett par ställen i dikten så hade jag kunnat göra det om och om igen.
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal