Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet tag till

Moln sveper förbi

i ett tillintet sägande mönster,

det för mig bort.

Jag träffas av tankar

om vingars flykt

där ängars prakt

sviker sin blotta övertyggelse

om att vissna, in bort i vilan.

Åh att du kunde hålla ut

ett litet tag till, du av naturen skänkt

till att glädja och glädjas

över vad du är och har blivit........




Fri vers av stefan.g
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-09-23 23:30



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva