Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på tåget !

 

 

Ett brutaltpoetiskt mörker omger mig

Jag bär mörka Ray Ban för att klara solen

 Med Svarta nyputsade skor följer

jag den alsfalterade vägen 

 Mot stationen




Fri vers av Neal
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-09-24 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal