Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dekorerar

 

 

Jag dekorerar mitt rum

med bilder av Thåström

och Bruno k Öijer.

Jag fyller mina öron

med ljudet från svart vinyl

Bob Dylan, Neil Young

Cornelis Vreesvijk, Tom waits:

 Jag fyller mina bokhyllor med

Sture Dahlström, Jack kerouac

john steinbeck, Hunter s Thompson,

Ernst Hemingway: 

jag  dekorerar min själ med små stygn

av deras storhet ! 

 




Fri vers av Neal
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-09-24 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal