Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månhöst


Dimmornas måne
ett fönster
en ikon




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-09-25 18:38



Bookmark and Share


  alfa VIP
Ja, jäklar!
Bilden är höst-lufts-kristallklar!

Tackar för denna!
2006-09-25

  Cris
Vacker som en ikon..denna lilla söta
tavla..av ord.. dimmor följer, döljer
och möjliggör..liksom månens inverkan

ash.. nu svävade jag ut...
Fint minimalistisk dikt.
2006-09-25

  Carola Jeryd
Åh, så magiskt vackert!
En tavla målad med ord - mästerligt!
Kramiz C
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP