Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen


Det finns en stig
som leder hem

Att följa den
under månen
är svårt

Alla rötter
som hindrar
dessa steg

gör att man
trampar snett




Fri vers av Mats L.
Läst 604 gånger
Publicerad 2006-09-25 20:02



Bookmark and Share


    Ti-elina
Ja, man får inte ge upp!
Vilka bromsklossar vi än stöter på i livet så kan det inte hindra oss från att komma dit vi vill!

Kan inte sluta att tänka på "imse vimse spindel", som inte
lät sig stoppas av ett regn inte!

Klättrar upp igen...
2006-10-27

  Lilla My* VIP
Ja du det finns en hel del rötter här o var*fin beskrivning**
2006-10-14

  Azerola
Känner igen mig själv lite i den.
Mycket bra beskrivit
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.