Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äh.är bara allmänt pissed & på urdåligt humör. nikotinbrist upphöjt i 5.


Get an absolutely fabulous future

I.

Nagelrispor i skört trä
ett huvud som slår i en sänggavel
en gnyende respons av smärta
& jag biter mig i läppen för att inte skrika högt

II.

en vision om 13 svartklädda harungar
NoFuture-skjortor & V. Westwood inspirerade skor
först blöder fingertopparna
först sedan brister strängarna

III.

hjärtskärande, ångestdrypande minnesfragment
fosforecerande, neonfärgade fredagsfyllor
falska skratt, snedtrippar & barndomsnostalgi
jag har haft blommor, inte törnekransar, i mitt hår

contra

IIII.

när trädet slutligen vittrat sönder
läpparna börjat blöda
gitarrerna brunnit
harungarna fallit offer för 15 minuter i rampljuset
& såväl blommor som törnekransar förintats i en skärseld av brännande skam

då,
ska vi inte då
alla ställa oss upp
& skåla för den framtid
vi alla är en del av?




Fri vers av Naturbarnet
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-09-25 22:15



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Damn vad skarpt.. du drar in alla sinnena och växlar mellan kaos och sans.. en dikt som går från klarhet till klarhet
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Naturbarnet