Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
a sip of wine, a cigarette and then it\'s time to go


Rödvinsfilosofi

alla dessa dagar som fyller oss med värme
som trotsar oktobervinden
& ger oss allt vi behöver
medans vinflaskorna tömms &
sakta men säkert blir till filosofi på vers
stulna ord & inbillade hjärtesorger

en sista cigarett tänds av glöden från den förra
vi lever redan i en utopi
& saknar mörkret, för drömmarna höll oss vid liv
perfektionen den driver oss till tårar &
nu då vi uppnåt våra livsmål
är det dags att ta farväl




Fri vers av Naturbarnet
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-20 23:04



Bookmark and Share


  The Stargazer
Det var någon sorts "mordern poesikänsla" över det här tycker jag, med rödvin och cigaretter och utopi och en massa &. And I like it a lot.
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Naturbarnet