Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tadadam.


happy, happy hippos

Försökte fånga sekunder på papper,
beskriva känslan av höstvinden, doften av kaffet
men om & om igen jag misslyckades
medans kaffet svalnade & vinden dog ut

även om du gråter av lycka
så är tårarna salta




Fri vers av Naturbarnet
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-10-14 11:55



Bookmark and Share


  The Stargazer
Jag skulle ha kastat om "jag misslyckades" till "misslyckades jag" här. Men utöver det är det en riktigt bra liten dikt. Lätt att läsa och ta till sig, samtidigt som den är speciell och intressant. Det gillas.
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Naturbarnet