Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
le printems. något gick snett


C\'était...

den hjälplöshet
som öppnar andras ögon
den självständighet
som tillåter andra gå bredvid
den styrka
som får andra att känna sig starkare

söker

den vårdag
då solen inte går i moln
en endaste gång
det dygn
som är längre
än 24 timmar

söker

den motivation som återger en tron
det optimistiska tankesättet
jag gärna gjorde till mitt varumärke

hittar
inte

fast jag vänt på alla stenar
alla blad

go\'moron, kunde någon säga,
du är på fel spår,
kunde någon bara säga så
så kunde jag sluta söka
och bli fri
och blir fri
blir fri
bli fri
bli fri

amen




Fri vers av Naturbarnet
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-03-15 20:28



Bookmark and Share


  puzzlekid
:) Ja var finns den våren... Inte här i alla fall. Den har nog sprungit och gömt sig i mammas stora kjolar. Kommer till Finland på majlovet, hoppas du inte åker bort! P&L
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Naturbarnet