Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föll

 

Snubblade
och snavade

föll
så djupt
i dina armar

skrapade knän
händer

dog en smula

 




Fri vers av Anna H
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-09-26 08:55



Bookmark and Share


  Roger VIP
Den här texten är härlig sparsmakad men ändå utrycker du så mycket med texten. Fantastiskt!
2006-09-26

  Smultris
fast jag måste tillägga att den är smärtsamt vacker....
Den har en skönhet samtidgt som den gör jävligt ont!!

Så ja, nu tror jag att jag bladdrat klart:)
2006-09-26

  Smultris
Ahhh denna gilla jag massor... så som det är lixom:)
2006-09-26

    jahapp
snyggt tjejen!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H