Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter höst

 

Åter igen
samma höstmorgon
gråmulet dis

En känsla
utan ände
för alltid dimma

Samma dataskärm
stirrar mot mig
då arbetet
aldrig tar slut

Avlägsna minnen
av sol
kommer aldrig åter

 




Fri vers av Anna H
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-09-27 12:11



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
dataskärmen nätpoetens "bästa vän"
lyfts alltför sällan in i dikter,
tycker den medför en igenkännande känsla
av vemod. bra
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H