Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills dagen gryr

 

 

Lever i ett The Cure landskap

Längtar efter dig

Drömmer om stora steg

över hela vår värld

Går runt i slitna skor

i taggiga snår

Väntar på en molnfri dag

berusar mig med blommor o bin

till vintern slår allt i kras

och fåglarna flyr 




Fri vers av Neal
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-09-26 13:21



Bookmark and Share


    Mirs
Vackert!!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal