Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusterö

 

 

Jag behöver dig

som dag föder natt

vi stå i skuggan av en chans

behöver ljudet av oss två

tills sista versen är kvar

och tiden bara rinner iväg 




Fri vers av Neal
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-09-27 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal