Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens

Bloden pumpar i vener

rönnbären hänger tungt

medans antiloperna springer

på savannen

 

medans du står still

 

natten fimpar dagen

medan änglarna dansar ut

 

på skellet gatorna går

dom otrogna fram

deras enda längtan är förseglad

dom pratar om Elvis

medan Lenin ligger helt still

 

Någon tänder en sista cigarett

medan hon drar dammsugaren fram

på andra våningen

dom säger att han

träffat en ny

 

På andra sidan av bilagan

är trycksvartan utan betydelse




Fri vers av Neal
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-09-27 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hmm.. känner igen nåt i denhär.

det där med bären tror jag.
2006-10-06

    Mikael
tja!
jag kikade runt bland zaras skrivarvänner...för att hitta lite bra texter...så trisst dag så va fan..zara har bra läsarsmak! så gick jag in och läste lite av dig...men tycker i den här texten faktiskt att du snott en rad av zaras text: när allt faller?
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal