Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor kräver att man ska leva För dem...Inte Med dem...



Till en Anonym flicka

Du band
mina händer
med taggtråd
och släpade mig
genom rummen

 

Huden slets från mina händer

 

Då skrek du: "Jag tänker Aldrig

låta dig måla igen"

 

Men avtrycken
från mina
blodiga händer
tecknade ett ansikte
på golvet

 




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 641 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-27 12:13



Bookmark and Share


  wayward - taiga
"älska varandra
men gör inte kärleken till en boja;
Låt den hellre vara likt ett strömmande hav
mellan era själars stränder.
Fyll varandras bägare, men drick inte
ur samma bägare"

Så sade K. Gibran

En stark text om kuvan.
Läsvärd.
vänligen
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother