Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We are not soulmates darling,

Låt mig inte andas in dom få andetag du har kvar nu
Älskling

Låt mig inte frysa dig till sten
Och sen slå sönder
Det lilla jag har kvar
För att se dig andas på egen hand igen

Jag har förbjudit mig själv
Att ramla i det stora tomma hålet
Jag grävt i sökandet efter dom små minnena av dig
Som jag höll inom mig

Stäng dom vackra ögonen
och bygg upp den tegelmur
Jag aldrig sett till ditt hjärta

Jag har haft dig förut
Och vill ha dig igen

Låt mig inte se dom små smilegroparna
Som får mitt hjärta att hoppa
Från dess plats och in i din hand
Snälla älskling förstår du inte?

Du och jag är inte skapta för kärlek

Du och jag var Aldrig skapta för varandra




Övriga genrer av Elidoll
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-09-27 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elidoll
Elidoll