Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett lätt val

Galenpanna vet du en sak, jag tror på dig.

Har man ena foten i helvetet och den andra
i paradiset.
Då går det lätt att ställa sig med båda fötterna
i paradiset.

Lätt därför att i paradiset finns kärleken och ljuset
som för dig framåt i livet, hoppas jag.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-27 22:52



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Värt att läsa
kan kanske hjälpa när man har svåra val
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP