Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min penna har makten över mig

Mycket har jag velat skriva
men utan en penna vid min sida
glömdes,
försvann orden
som om de inte vore sanningen.
Oh, jag önskar att
de hade förblivit glömda

Men om jag hade haft en penna vid min sida...
så hade jag bränt alla pennor i världen
så att jag aldrig
skulle kunnat skriva




© Ilana Edner




Fri vers av Ilana
Läst 400 gånger
Publicerad 2004-11-22 20:51



Bookmark and Share


    Hanna F
Men bränn inte pennorna. Du skriver för bra!
2004-11-22

    Klonk
känner igen mig en del i det du skriver här.
2004-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana