Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mitt ego stort

Kom och kyss mitt ego stort.
Gör mig större.
Gör mig stark ikväll.
Kom och kyss mitt ego stort.

Det är kanske inte för litet.
Men det kan alltid bli större.
Och då är jag ju snygg.
Så kom och kyss mitt ego stort.




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-09-28 09:36



Bookmark and Share


    ettolrahC
KYSS
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson