Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekunder

1 sekund
2sekunder
3sekunder
4sekunder
jag räknar sekunderna som är kvar av mitt liv
sekunderna som är kvar att existera
All ilska all all sårg all dödslängtan som är inrispade i mina armar blev en gång för alla sann




Fri vers av heavymetalunge
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:41



Bookmark and Share


  Raven X
bra skrivet...men jag håpas att du inte tänker ta dit liv inte nu i alla fall
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge