Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriv på en sten...



Om någon har varit ond emot dig

skriv ned det i sanden


Om någon har varit god emot dig

rista in det på en sten


För det onda någon sa till dig

låt det bara sköja bort med nästa våg


Och det goda någon sa till dig

får vara inristat för evigt












Övriga genrer av Mia Marcus
Läst 824 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-28 22:23



Bookmark and Share


  Arwen
vackert. Ska försöka tänka så!
2007-01-17

  Anders P VIP
en bra sentens, fast jag tycker det hade räckt med första halvan. Less is more
2006-12-11

  Arcadia1
Den ska jag ta med mig genom livets alla dagar. Tack!
2006-12-08

    Ti-elina
Mmm, stämmer verkligen! Man borde inte ta åt sig av det "onda".
På något konstigt vis är det ändå det som ibland väger tyngre (för mig i alla fall), men nu är det dags att försöka "skriva det i sand" och låta havets vågor sudda ut orden =)
2006-11-02

    Cajsa
Mycket bra skrivet, sparar den
2006-10-22

  Zaldo
den var riktigt bra, verkligen jättefin:D
2006-10-02

  W.Riter
Jag jobbar just nu med dom tankarna att få problem att skölja va mig...Fin vinkling.:-)
2006-10-01

  Hildegun Relefors
Klokmänniska! Detta behövde jag i dag. Tack!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus