Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan kännsla

alla dagar jag gråter i min ensamhet
alla dagar då jag ristat in dödslängtan i mina armar..
men ändå känner jag ingenting..




Fri vers av heavymetalunge
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-09-29 21:23



Bookmark and Share


  Neal
Jättebra skrivet !
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge