Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Kniv

Hej Kniv
elaka flin, ditt
fördriv
speglas i gatan
ditt förbannade
liv, hej kniv
det speglas i gatan

Hej kniv
träffen med satan, det blod,
den spilld mjölk, ditt rov
det speglas i gatan
Hej kniv, du höll ditt ord
Du träffade satan

Hej kniv, håll förord
tuff och grov, så lam
jag lider så gravt, förlusten är sann
Hej kniv, du vann




Fri vers av Ake
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-29 22:19



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
skit bra dikt, flyter på bra!
2006-09-29

  Jolly Roger
Tycker om denna :)^^
2006-09-29

    ej medlem längre
Känns som om ironin/sarkasmen flödar och jag gillar det xD
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake