Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får se mig


Bara för dig
visar jag vem jag är

i trasig tröja




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 692 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-29 22:43



Bookmark and Share


  aol
riktigt känner djupet bakom blev så berörd
2008-01-12

  Albert
den var fin!
mycket fin
så få ord och ändå så tydligt

jättevacker!
GOD JUL förresten!
Albert
2006-12-23

    mellanmål
Kan inte annat än att le. Bra!

Mm
2006-10-10

    eva m h
Det är skönt att vara som man är, avklädd i en trasig tröja!
2006-10-07

    eva m h
Det är skönt att få vara som man , avklädd i en trasig tröja!
2006-10-07

  Cris
Underbar haiku...
med en mjuk känsla.
Gillar den enkla tonen
att kunna visa sig i en
trasig tröja..gör man
kanske inte för vem som helst,
inte jag i alla fall... :-)

härlig vardagston i denna
2006-10-02

  Saramaria79
Dina Haiku's är härliga,
blir så harmonisk av att läsa dem!
Dessa få rader innehåller mycket känsla och värme!
2006-10-01

  Fredrik P. VIP
Tack Cathy. Lagt till "mig".
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP