Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

White sound

Omger mig med

trasiga själar

Lyssnar på The Cures pornography

"Just like the old days"

citerar ur giljotin 

målar himlen med rött läppstift

och naglarna med ett

svart tjockt lager nagellack

svart o klippig

som asfalt om natten

med vita sträck som

bara försvinner bort

Robert Smith sjunger 

"Cover me with earth

draped in black

static

white sound"

 

 




Fri vers av Neal
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-30 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal