Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forsar

 



 Tårar faller som vattenfall

ner för kinderna

 Jag fyller oceanerna

med tårar

 Natt efter natt

 




Fri vers av Neal
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-09-30 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal