Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
passivitet i sitt bästa läge


Kanske är det bara jag...

Kanske vi borde tänka mer på barnen
var det någon som sa.
Kanske vi borde tänka mer på miljön
sa den andre.
Kanske vi borde skylla allt på Mcdonalds
sa den tredje
och alla höll med.






Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 322 gånger
Publicerad 2004-11-23 20:08



Bookmark and Share


  odyne
vi skyller på någon annan, det är enklast så.
Bra, gillar detta upplägg. Få ord som säger mycket och får en att tänka till.
2005-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg