Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På natten

 

 

När febern är som svårast

dansar jag lätt längs din livslinje

 




Fri vers av Neal
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-09-30 21:50



Bookmark and Share


    majbarn
du sätter sån underbar fart på orden så det enda jag kan säga är
wow.
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal