Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

 

Bottenlös tanke far

på himlen

kolliderar

bland alla moln

faller

som snöflinger


 




Fri vers av Neal
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-09-30 22:16



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Oj, vad du kan få till det:)
Bra!
2006-10-02

    Fatima
Tycker om din dikt och de tankar den frambringar. Uppställning var mycket bra.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal