Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Young and armed

 

Du smälter mitt islandskap

Kristaller gnistrar o faller

i din spegelbild




Fri vers av Neal
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-09-30 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal