Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur ett brev till en vän


Var stark!




du har säkert hört orden ”Var stark!” av många
men de menade att du ska vara stark
och jag menar att du får lov vara svag ibland,
förstår du?






© Ilana Edner




Fri vers av Ilana
Läst 388 gånger
Publicerad 2004-11-23 21:49



Bookmark and Share


  Ilana
det är just det vi ska våga göra....släppa fram vår svaghet ibland och erinra oss om att vi är mänskliga.
2004-11-25

    Hanna F
Det svåra är att låta svagheten tränga fram.
2004-11-25

  Jenny*
bra skrivet.
2004-11-24

  Myself

2004-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana