Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad barndom

Se på mig. Hör mina ord
Fastän rösten har spruckit,
och pulsen är svag är det

ändå jag

Jag står här naken inför dig
inför din avslöjande blick
Ser du, kan du se

Att jag bara låtsas vara stark
och att masken jag bär
är ett påklistrat leende

För att dölja saknaden över


min förlorade barndom




Fri vers av Roger VIP
Läst 383 gånger
Publicerad 2004-11-23 21:55



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
skrev en dikt nu på morgonen "klivet" som behandlar samma tema
2004-11-28

  Siggesdotter

2004-11-23

  Siggesdotter
Bra skrivet! Djupa tankar om det som smärtat och berör. Tänk om alla la´bort sina masker? Bakom finns det äkta, kanske sårbara men som väcker empati och ömhet. Har man något att förlora egentligen?
2004-11-23

  Manal
En starkt skriven dikt.Bra skrivet
2004-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP