Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens fängelse

Kärlekens så underbar att erfara
någon som tycker just du är den mest fantistiska
människan i världen, du blir glad, tacksam
man gör allt för att glädja varandra, värna om varandra
detta har jag också varit med om, den rena äkta kärleken
men så kommer kraven,
inte från min älskade utan från mig
nu kan jag inte längre komma och gå som jag vill
fångad i ett schema av tid
kan inte längre träffa de jag villa
fångad i min eget begränsning av tro att det skulle vara så
utan att egentligen veta
det är ju bara jag som sätter upp dessa fängsel
och där stannar jag till den dag
jag håller på att kvävas
spränger mig loss och flyr
och därifrån finns ingen återvändo
Min egen livvakt är inte barmhärtig




Övriga genrer av Nic
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-01 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic