Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag är alltid söndag


Att föda fram barn
in i livet
utan att kunna
förmedla livsglädje

är en sorg
tragedi
skuldbörda

Giljotiner växer
där andra träd
inte hämtar näring

förmörka ej mer mitt seende




Fri vers av Rachel Roth
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-10-01 16:24



Bookmark and Share


  rebecca d
förmedlar den tunga sorgen....att ens barn inte är glad är tungt att bära...
2006-10-01

  noname_realmind
"Giljotiner växer
där andra träd
inte hämtar näring"

Som en hammare i huvudet...
Starkt starkt. Berörd!
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth