Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våra två månader var bland de tryggaste i mitt liv.


och jag är ingen Bruno K. Öijer

min ängel har trosor med spindelnät
hon bor under norrsken
hon bränner rökelse och läser antologier under mina stjärnor
hon viskar sekunder över telefonledningar varifrån fåglarna lyfter,
säger att hennes telefon snart dör, att hon läser en stulen bok av Gardell
jag berättar att det finns hus med kopparfärgade solur
sen tar pengarna slut




Fri vers av Kittie
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-02 17:04



Bookmark and Share


  Lethra
Så snyggt!
2009-03-03

    yohann
riktigt bra!!
du formulerar det verkligen snyggt
2006-10-24

  livet
du skriver så kreativt och målande
fan vad bra du är!
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Kittie