Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensams längtan

Ful idag
Kanske vacker imorgon
Säg nåt då!

Frös inatt
Vaken och blå
Snälla älska mig!

Vintervit himmel
Löfte om regn
Håll om mig!

Olyckligt ensam
Tom på hallå
Ser du mig?




Fri vers av H Helix
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-10-02 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix