Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetslivet av idag. Alltför vanligt.


Andnöd


Och plötsligt var det vårt fel,
och inte den ökade arbetsbördans,
att vi inte orkade mer,
att vi inte var flexibla nog
eller tillräckligt stresståliga,
när arbetstiden var skyddad av lag,
men arbetsmomenten fördubblades.

Och man satte självhjälpsböcker
i psykologi
i händerna på oss,
när vi inte kunde sova längre
om natten.




Fri vers av Mariabjörkman
Läst 584 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-03 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mariabjörkman
Mariabjörkman