Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakten

Min mor var en trapetskonstnär
som svingade sig ut
över stupen.

Säkerhetsnätet spände jag ut.
Kontrollerade varenda knut.

Min mor var en lindansare
som balanserade högt
över djupen.

Säkerhetsnätet spände jag ut.
Kontrollerade varenda knut.

Min mor var en trapetskonstnär,
en lindansare på cirkus,
en sån där
som svingade sig ut
över stupen.

Säkerhetsnätet spände jag ut.
Kontrollerade varenda knut.




Fri vers av Mariabjörkman
Läst 651 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mariabjörkman
Mariabjörkman