Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna (Till Linn)


Räds inte ditt okända inre,
mitt barn.
Alla monster under sängen;
dina egna kommande styrkor.
Du växer i dem.
Såsom natt och dag samsas om jorden
känner snart dina sidor varann.

Skuggor
är bara mörker
som söker ljus.

Skuggor
är bara mörker
som strålar.




Fri vers av Mariabjörkman
Läst 612 gånger
Publicerad 2006-10-16 23:20



Bookmark and Share


  molly crayons
riktigt fin. och så heter jag linn, så jag egotrippade in på din sida. men det har ingenting med saken att göra. utmärkt skrivet.
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mariabjörkman
Mariabjörkman