Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängen vid Ljusnan

Jag minns hur du sträckte
dina händer mot himlen

Hur solen spelade i ditt hår

Jag kommer ihåg hur du sjöng duett
med ekot av din röst över vattnet

Jag kommer aldrig att glömma
hur siluetten av din nakna hud
brände svarta hål i din klänning

Det finns en äng vid Ljusnan där
vill jag stanna för alltid i minnet
av dig, himlen och sommaren.




Fri vers av Roger VIP
Läst 388 gånger
Publicerad 2004-11-24 21:36



Bookmark and Share


    Erika H
vilka undersköna bilder du skapar
mjukt skrivet
allt bara sjunker in
och lägger sig lätt på näthinnan
vacker text
nästan sagolik
erika
2006-12-20

  Anna H
Kan verkligen se henne framför mig med händerna mot himlen, sjungandes och med siluetten som bränner hål på klänningen. Att ha en sån tillflyktsort i minnet är inte illa. Den bild du skapar i mig är helt underbart vackert. Tack!
2004-11-25

  Anette Blomberg
hyllning till kvinnan och livet.
2004-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP