Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I wont bother you anymore

Kyla
Iskall
Likgilltig

Jag fattar.
Det är över.
Ska försöka inse det.
Du vill inte ha mig längre
Sårad, javisst, men vaddå?
Jag kan klara mig själv
Ensam är faktiskt stark, ibland.
Men det finns andra

Säg bara till så ska jag låta bli
Att ringa, skriva, att bry mig överhuvudtaget

I wont bother you anymore




Fri vers av Fairy
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-10-03 15:15



Bookmark and Share


  Lilla_Lala
Förstår precis! Bra skriven text med mycket känsla.
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fairy