Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ler så fint

Du ler så fint
Jag hatar att du ler så fint
För jag kan inte hata dig när du ler så fint
Jag kan inte skratta med dig
För jag känner mig så ful
när du står där och ler så fint
och man kan inte hata någon som är som du
det är det jag hatar med dig


För du gör så ont




Fri vers av within_
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-10-03 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

within_
within_