Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egna ögon

Det är brutalt, det förgör
när egna ögon synar kargt
egna ögon ivriga
när spegelbilden grinar argt

egna ögon beundrar
vackra drag, smalt behag
eget sinne drar
för vana, egen lag,

att driva självhat
krav på krav, till extrem grad
ett evigt prat

om skavanker, farligt höjda
egna ögon, tills dödens gräns
aldrig nöjda




Fri vers av Ake
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-10-03 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake