Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara anteckningar av lite nattankar...


Amor

Jag har alltid varit bra på att inte bli kär.

Amors pilar gick förbi.

Men kärleksguden gav inte upp. Han provade att skjuta två pilar på samma gång.

En träffade mitt hjärta,
den andra träffade min hjärna.

Jag blev kär och efterbliven.




Övriga genrer av aberatio
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-10-04 00:29



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Kanon! du har så rätt, kärlek gör en ja kär såklart och inte minst efterbliven, grym formulering;)
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio