Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du!

Vet du?!! Att du e helt underbar...
Att jag e så himla glad över att ha träffat dig!
Att du ger mig andnöd.
Att dina läppar e dom godaste i hela världen...
När du rör vid mig så stannar hela mitt universum att fungera och bara du finns...
Vet du?!!
Att jag älskar dig så himla mycket!!?




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-10-04 11:13



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Det är kärlek!
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga