Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rökning dödar hehe


Cigaretten

Ett bloss och jag blir lugn
Ett till och jag mår illa
Ett tredje bloss och jag är fast
På det fjärde blosset blir jag sjuk
Det femte blosset är som nektar
Det sjätte blosset gör mig dåsig
Så drar jag två bloss och det svartnar
På det nionde blosset kippar jag efter luft
Jag drar ett tionde och fimpar livet




Fri vers av Karmar
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-04 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar