Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bleka hud

 

Din bleka hud
visar inte
vem du är
eller
vad du står för

så skala av huden
och se
vad som döljer sig
bortom det uppenbara
innanför
din fasad

 




Fri vers av Anna H
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-06 07:52



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
skönheten finns på insidan, om man sköter sig
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H